TE HUUR!

 

Vier woningen gelegen in de 2e fase zijn te huur. De woningen bieden een functionele plattegrond met complete keuken inclusief inbouwapparatuur, een ruime achtertuin op het zuidwesten met buitenberging en vrije achterom. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gelegen. De vaste trap naar de zolder met aansluiting voor de wasmachine en een aparte technische ruimte maken de woning compleet. Momenteel zijn de woningen nog in aanbouw. Klik hier voor meer informatie. 

 
Header_DeRepel_Website3.jpg

 

De Repel bestaat uit diverse stijlvolle rijwoningen aansluitend op de woonstraat "Lint" en "Roterij". De Repel is verdeeld in 3 fases. Fase 1 bestaat uit twee blokken van zes rijwoningen met tuinen op het noordoosten en zuidwesten. Fase 2 en 3 bestaan beide uit 1 blok van 9 rijwoningen met tuinen op het noordwesten. 

De woningen van De Repel zijn voorzien van een ruime keuken / woonkamer en hebben standaard drie slaapkamers op de verdieping. Dankzij de vele opties kunt u de woning aanpassen naar uw woonwensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitbouw op de begane grond of een extra slaapkamer op zolder. De Repel biedt betaalbare woningen, bij uitstek geschikt voor de starter!

 

Situatie tekening

Situatie.jpg

Locatie De Repel